SEN Street Kitchen @ Avion Shopping

Efter jobbet vid 17:00 åkte jag via Avion Shopping och handlade en bok, mintpastiller och lite mackor. Just då ringde Erik och var hemma, så då valde vi att ha lite "asiatisk afton" från SEN Street Kitchen. SEN Street Kitchen har en liten meny med klassisk street food från flera olika (öst)asiatiska länder. Innan den här bloggen är borta lär vi ha gått igenom en hel del.

 
Ser ni så härligt? Längst till väster i bild har vi det som heter crispy rolls på menyn, men jag vet inte vilket land som får ta äran. Det är veganska, friterade vårrullar men istället för "vårrulledeg" är det glasnudlar som är "omslaget". De är underbara! De kommer med en dipsås som innehåller mycket oyster sauce och jag AVSKYR den... men vanlig soja tycker jag passar.
 
 
Bangkok Time är min go-to rätt på menyn, för den är stark och en perfekt blandning mellan Tom Kha Gai och Tom Kha Hed. En het curry, kokosmjölk, galangal och så spetsat med kokt kycklingbröst, champinjoner, broccoli och chili. 
 
 
Gyoza med fläsk från kina, med en härlig, syrlig dip: soja, ingefära, sesam... kanske lime! 
 
 
Erik tog en koreansk bibimbap som har den godaste inlagda rättikan som jag smakat. Dessutom kimchi som jag också tycker är så gott. Jag älskar kål, i alla former tydligen! Det serveras med sticky rice.
 
Redan när jag skriver det här inlägget, bara någon timme efter måltiden, känner jag "Undra vad jag ska testa nästa gång?". Är inte det ett bra betyg, så vad är?
|
#1 - Bland Kastruller och Vinglas :

Kycklingpajen jag nyss åt kan slänga sig i väggen. Allt lät riktigt gott, vill ha!
Kram Kajsa

Svar: puss gulligaste kajsa!
ajlimuller.se

#2 - Pauline:

det var nog därifrån Jonas och våra vänner åt när vi var där :D

Svar: säkert :D
ajlimuller.se

#3 - Anita :

Wow, gott!!! :)

Svar: minsann :)
ajlimuller.se

#4 - marianne:

Oj vad det vattnas i munnen på mej, allt ser jättegott ut, jag blir särskilt nyfiken på crispy rolls, men skulle göra som du, hoppa över oyster sauce.

Svar: men gullis :) <3
ajlimuller.se

#5 - Carro:

Men mums :D

Svar: jättemums <3
ajlimuller.se

#6 - Hemma Hos Felicia:

mmm, åh så gott!!

Svar: Verkligen, så himla nöjd :D
ajlimuller.se

Kommentera här