@Om mig

om mig

Jag som skriver här genomgår en rar liten ”30-nånting-års-kris” och har så smått börjat ifrågasätta nästan allt om mig själv. Min stil, mina intressen, mina rutiner och allt möjligt annat har liksom geggats ihop och smetats omkring. Jag har även gött ett monster av rädslor i många år. Den här bloggen är till för att råda bot på det. Kväva monstret, liksom! Jag är väldigt redo att börja fylla livet med meningsfulla saker istället för rädslor och börja bli den jag vill vara.


Namn: Ajli Anna Julia Johanna

Ålder: 30+ år, men detaljerna är inte så noga…

Civilstatus: Gift sedan 9 år tillbaka med en man som heter Erik och som är den godaste man jag vet.

Yrke: Lärare och studie- och yrkesvägledare, med huvudfokus på högstadiet

Jag gillar: att laga mat, att se på film, att simma, att lösa korsord, att skriva och läsa bloggar, att yoga, att vara med min man och familj, att cykla och att sjunga.

Bloggar om: som livsstilsbloggare blir det en hel del om min resa mot inre, yttre och spirituell ”glow-up”, men framför allt mycket vardagsnära inlägg med personligt tilltal. Och såklart vardagsinlägg om mat, film, korsord, familj och kanske ett och annat inslag av sång. Allra mest är bloggen nischad mot att behjälpa psykisk ohälsa, med avstamp i exempel ur det egna livet.


Följ mig HÄR för bloglovin’, HÄR för instagram och HÄR för Youtube

eller kontakta mig i kommentarsfältet, där du givetvis får vara anonym

OM DU INTE GILLAR DET DU ODLAT, ÄNDRA DET DU SÅR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s