Mat • Dryck

tallrikar med höst

Jag tycker att det bästa med hösten är maten. Jag menar den här ruskiga hösten som är i oktober och november, då är maten som allra godast. Den sprider värme, dofter och stämning. Jag äter långsammare och gör ofta det lilla extra, som topping och dippsåser.

Detta är rigatoni med pesto, pinjekärnor och fetaost, vitlöksbröd med små ostspett och ett glas rödvin, fläskytterfilé med pak choi, pinjekärnor, färsk sallad och en glas vitt vin, grillade ostmackor med cheddar, skinka och tomat, samt färsk sallad och inlagd gurka, vetelevain med halloumi, spenat, matyoghurt och rädisor, samt stekt fänkålssalsiccia med färsk sallad, oliver och en vetebaguette.

Med bilderna ovanför hoppas jag inspirera er att laga något extra gott, men jag hoppas också att de ska kicka igång min lukt, smak och aptit. För mat, seriöst, finns det något bättre? Måtte min lukt och smak snart vara återställd så jag kan laga och äta av hjärtans lust igen.

4 reaktioner till “tallrikar med höst”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s