Tänker • Gör

ljus, är det såhär du ser ut?

Idag sov jag länge, nästan till nio. När jag steg upp var solen redan uppe och framme för första gången sedan… jag minns inte ens. Det var så underbart att se den skina in genom gardinerna, att vara ute i den och känna den mot skinnet. Dessa dagar tänker jag ”måste det bli vinter överhuvudtaget i år eller kan vi bara stanna såhär?”.

Har ni tänkt på att det bara är 114 dygn tills det är vår i kalendern? Jag vet att det inte ens är vinter i kalendern än, men jag har inget emot att tänka förbi den. I tanken är jag redan i mars. Det känns helt rätt, dagar som dessa.

14 reaktioner till “ljus, är det såhär du ser ut?”

  1. Vad härligt att du sov längre för en gångs skull och det behövde säkert din kropp. Åh jag har också nedräkning till våren. Kramis ❤

    Gilla

  2. Wow, vad snygg din nya blogg är! Vill också ha wordpress! Håller med om att det gärna får vara sol men jag har sådana julkänslor att jag inte vill hoppa över vintern. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s