Listor • Svep

yesterday. today. and tomorrow.

Igår: jag såg på jättemånga avsnitt Vänner, lagade krämig potatissallad med mycket dijonsenap som stack i näsan, jobbade lite och sov i en vit pyjamas med röda snöflingor på.

Idag: jag hade en prickig klänning, målade färgcirklar, spelade in en liten film, råkade somna 30 minuter mitt på dagen (och fick väldigt ont i öronen och i huvudet), lagade en ingefärsdoftande currygryta med basmatiris och naanbröd och har nu slagit mig ner för att skriva, läsa och lyssna på en ljudbok.

Imorgon: jag ska tvätta mellan 11-14 (hatar tvättstugor och gör det så sällan man kan utan att vara äcklig), gå på en kort promenad med min kompis Linnea och hennes nya lilla bebis och förbereda de muntliga nationella proven.

Sophia Loren i Ieri, oggi, domani (igår, idag, imorgon)

Det är tre ganska trevliga, alldagliga dagar som jag berättar om och det är kanske allt jag behöver: trevlig alldaglighet. Det blir ju lite vad man gör det till, vad man piffar det med. Som Mara i Milano här ovanför som i klippet gör så normala saker som att fixa till nya växter på en balkong och ändå ser det ut som något mycket vackert. Nästan drömskt. Nästa gång jag skriver en ”igår, imorgon, idag” ska jag strössla det med extra glitter. Jag ska strössla det med lite Sophia Loren.

9 reaktioner till “yesterday. today. and tomorrow.”

 1. Håller med om att det är tråkigt att tvätta i en tvättstuga men det är skönt efteråt. Mums vad gott med currygryta. Kramis ❤

  Gilla

 2. Det konstiga är att jag tycker andras alldagliga dagar är helt fantastiska. Gillar att läsa om det mer än utlandsrestor, fester och annat som kanske känns mer speciellt för personen som lever livet. 😉

  Jag lyckas inte följa din nya blogg på bloglovin så missar inlägg för jag glömmer bort att jag måste gå in på den här manuellt. Men får då flera inlägg att läsa i stöten istället 🙂

  Gilla

  1. Vad bra! Jag håller också med, jag gillar andras vardag mycket mer och därför följer jag jättemycket mindre bloggar, för de skriver ofta och mycket, det tycker jag om. Ang. bloglovin’ så är det inte ditt fel utan jag har inte fått in den än, men jag har ett ärende hos dem så jag hoppas att det ska lösa sig. Jag flyttar över alla följare då, om jag kan 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s