Tänker • Gör

en explosion

Igår klockan 19:18 fick jag lov att ringa larmnumret. Det small som en bomb och hela vardagsrummet lystes upp av en stor explosion utanför fönstret. Med larmoperatören i luren såg jag hur tjock vit rök vällde fram över parkeringen.

En bil hade exploderat. Det såg inte ut som min bil, men nära nog!

Och oj, oj, oj, vilken smäll det var. Jag var helt darrig när jag sprang ut, för att jag tänkte att jag måste fota inför försäkringsärendet jag misstänkte att jag skulle behöva öppna (vilken idiot jag är: springer ut till bilen som just har exploderat!).

Jag är idag tacksam att ingen var i närheten när explosionen skedde och att min bil verkar ha endast marginella skador, men jag önskar verkligen att de kunde ta personen som gjorde detta. Bombskyddet har nämligen fastställt att det här var något som exploderat under bilen och inte i själva fordonet. Så obehagligt det känns.

19 reaktioner till “en explosion”

 1. Fy vad obehagligt. Å tänk att du sprang ut efter någon gjort det avsiktligt, tur ingen verkade vara kvar. Skönt också att ingen kom till skada mer än bilar. Så läskigt…

  Gilla

 2. Fy så obehagligt. Man undrar vad folk håller på med. Synd att dom oftast hinner smita. Skönt i alla fall att ingen blev skadad.
  PS Tyvärr kunde jag inte kommentera med min adress veikenpunktse

  Gilla

 3. Fy vad obehagligt och vilken tur att ingen blev skadad. Vid chocktillstånd gör man alltid konstiga saker och jag hade säkert också sprungit ut. Hoppas att dom får tag i dom som orsakade explosionen. Kramis ❤

  Gilla

 4. Mej men vad hemskt! Jag hade blivit livrädd. Skönt att det inte var din bil! Så jäkla hemskt att veta att någon gjort det här med mening. Tänk om det hade varit människor på plats? Eller en person i bilen? Usch får panik bara av att tänka på det. Hoppas verkligen de får tag i den/dessa personer som gjorde det!

  Gilla

  1. Ja verkligen, jag får nästan ångest i ordets rätta mening av att tänka på det… för jag har det i min telefonlista, ringde 112 exakt 19:18 och då är ju massa folk ute och går! Vilken ignorans för andra människoliv!?

   Gilla

 5. Men satan va läskigt! Blir konstigt nog lika förvånad varje gång trots att mer och mer händer även i ens egna stad..

  Trevligt att du skaffat en ny blogg! Gillar uppbyggnaden av den! 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s