Tänker • Gör

jobbveckans kläder gick i blått och gult

Eftersom det är så himla mörkt och jag inte har några studiolampor eller vet hur man fotograferar manuellt så har jag inte så mycket bilder på mig själv. Men när jag jobbade som säljare på Dea Axelssons brukade jag lägga ut kläderna på display för att se hur jag skulle matcha på jobbet, så jag har testat det några dagar.

Vi tar oss en titt:

I måndags bar jag marinblå, lång wrapklänning med heddalinne, marinblå Nike SB och ett stort smycke. I onsdags bar jag uppkavlade stuprörsjeans med klargul blus, tote och glasögon.

I torsdags hade jag storblommig, marinblå långblus med stuprörsjeans, hårband och röda Nike SB. Idag, fredag, bar jag gul- och vitrandig kjol (med fickor!) och vit, vid blus. Det matchade jag med smycken i ljust trä.

Det var denna arbetsvecka i kläder. På många sätt tycker jag att kläder kan uttrycka ganska mycket personlighet och därför tycker åtminstone jag att det är kul att se sådana här inlägg också från folk som inte är modebloggare. Jag hoppas att ni också tyckte om att dyka ner i min garderob en sväng!

14 reaktioner till “jobbveckans kläder gick i blått och gult”

  1. Älskar dina outfits! Så underbart med färg! Jobbar i butik där våra tröjor är svarta och så ska vi helst ha svarta byxor med! Så tråkigt! Älskar färg normalt sätt för man blir så mycket gladare med färggladare outfits! 🤩

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s