Tänker • Gör

en ny jobbstil?

Jag gjorde ju ett inlägg förra veckan där jag visade mina arbetskläder från veckan. Idag ska jag istället visa mina arbetskläder från dagen. På skolan hade vi nämligen stilbytardag idag och det var så himla roligt att se alla tokiga utstyrslar.

Jag kom klädd som en basketspelare! Chicago Bulls-keps, basketskor, en boll, Chicago Bulls-jersey och… en guldig halskedja. Ganska cool kände jag mig! Min kollega är som synes Pippi Långstrump.

Idag har jag fått se så mycket roligt: ett Uno-reverse-card, en markarbetare, en 50-talsinspirerad outfit, en jultomte i full mundering, en Steve Urkel-typ, Greta Thunberg och massa andra varianter av mina elever och kollegor som jag aldrig sett dem förr.

Hoppas att ni har gjort något roligt idag också!

24 reaktioner till “en ny jobbstil?”

 1. Nä vad söt du är! Viken cool outfit och du är verkligen en grym lärare som bjuder på dig själv. Härligt att få se. Kramis ❤

  Gilla

 2. Så roligt med en temadag. Det skulle vara något om vi i vården kom in till patienterna utklädda…… Tror bara föräldrarna uppskattade att ni också var utklädda.

  Svar: Nej det är just det. Man kan inte lite på varken eller vad gäller risken för smitta. Det är därför jag är emot vaccinationspass för vilken nytta kommer det egentligen göra? Med tanke på att alla som bär på viruset smittar oavsett vaccinationsstatus…. Att anse den ena gruppen som ”säker” blir bara så dumt.

  Gilla

  1. Tack så mycket, jag kände mig rätt så ball. Förra året var jag en papegoja, hehe… Det är en mycket liten skola, men vi hoppas få ett store elevtal ju mer folk inser att vi finns. Det är en fristående skola med hundra pers och max-storlek per klass är 22 elever 🙂 Jättetrevligt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s