Tänker • Gör

jag fyller år idag

Idag är det min födelsedag! Jag är så ledsen att skriva ”i dessa tider…” men i dessa tider gick det inte att fira något pampigt, men jag har haft en så himla fin dag! Alldeles lagom! Och nu ska ni få höra vad det innebär för mig:

På morgonen kom Erik med frukost, sång och ballonger och sedan kom min pappa förbi med födelsedagspresenter! Ingen av mamma eller pappa kunde komma på kalas eller stanna, men presenter tycker de att man ska få… 32 år eller 12 år spelar ingen roll! Jag fick så fina saker, och en av gåvorna blev fylld av fniss och glädje att de kan ”min stil” så bra! Kolla bara vad jag hade på mig och vad jag fick i paketet!

Kolla, mitt i prick! Sedan fikade jag massor och drack mimosa. Till fika blev det mjuk pepparkaka med lingonfrosting, macarons, godis, hummussmörgåsar, Singoalla… ja, jisses… sockerbomb! Av farmor fick jag spelet Absolut överens och det var så sjukt roligt. Ibland skrattade jag så att tårarna sprutade.

Förutom att fika, dricka drinkar och spela spel kom också Bella en sväng och jag har haft en väldigt fin dag. Erik avslutade min födelsedag med att bjuda mig på pizza från Ruccola. Bästa sortens!

Nu önskar jag er god kväll, för nu ska jag fortsätta min födelsedag med att se Mysteriet på Greveholm. Ni vet, som man gör när man är 32 år!

14 reaktioner till “jag fyller år idag”

 1. Grattis i efterskott. Verkar som att du fick en toppen födelsedag. Vissa program och filmer blir man aldrig för gammal för att se. Jag tänker kolla både Disney och Astrid Lindgren på ålderdomshemmet.

  Gilla

 2. Wohooo! Grattis i efterskott! Det verkar ha varit en riktig toppendag. Jag önskar dig ett härligt år framöver. 🎉🎂🥳

  Gilla

 3. Hipp hipp hurra på din födelsedag 🥳🎊🥳🎊 så här lite i efterskott!
  Klart man ska ha presenter på födelsedagar, oavsett ålder. Det är ju kul att få!
  Likadant med fika! Bara att äta alla kakor som finns.
  Och man blir inte äldre än man gör sig 😊.
  Grattis igen🎂🎶🎁🎊🥳

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s