Listor • Svep

vecka 46 | högt och lågt

Måndag: Vanligt jobb, men med lågt blodtryck. Dessutom fastnade jag i en bilkö och höll på att inte ens hinna fram. På kvällen såg jag lite slött på dumburken, för Erik var på bågskytte och jag var inte helt piggelin.

Tisdag: Nationella prov hela dagen. Hela, hela, hela dagen. Jag var verkligen helt urladdad efter det. Jag träffade en kompis som heter Hanna utanför Coop och det var kul med lite handlingssällskap. Det var hennes bil som räddade min när det var en bilbomb här förra veckan… huuu!

Onsdag: Stilbytardagen var ju på onsdagen, den har jag redan skrivit om. På kvällen var Erik på bågskytte igen och det var ganska passande, för då kunde jag sätta mig till rätta och göra absolut ingenting.

Torsdag: Utvecklingssamtal och när jag kom hem kokade jag kycklingsoppa för det kändes snällt och värmande. I sista sekund beslutade jag att koka med lite vispgrädde, vilket var gott, men mindre snällt.

Fredag: Vanligt jobb, fast fick besök av Thorén Business School och Yrkesgymnasiet, och det var väldigt roligt. Dessutom fick alla lite merch-pennor med vattenpass, linjal och mejselbits ”inbyggt”. På kvällen lagade jag harissaburgare med massor av koriander och Västerbottensost, samt drack en god drink.

Lördag: Igår fyllde jag alltså år och det blev ett lugnt firande som ni kan läsa om i inlägget nedanför. Jag fick en väldig massa födelsedagspresenter som jag inte skrev så mycket om. Bland annat en Airfryer och en massa andra saker till köket. Mat är ju mitt stora intresse, så det var roligt.

Söndag: I morse vid tretiden vaknade jag till doft av brandrök och blinkande blåljus i fulla rummet, och garagelängan mittemot stod i brand. Förra veckan sprängdes en bil och nu är tre stycken utbrända. Det gör mig… nervös. Det får mig att tänka att någon gör det lite ”på volley” och att vem som helst kan vakna utan bil. Men det behöver såklart inte ha något samband överhuvudtaget…

Och resten av kvällen? Nej, inget nytt under solen. Ingen sol längre heller, för den delen! Hoppas att ni är okej i mörkret. Ta hand om er.

14 reaktioner till “vecka 46 | högt och lågt”

  1. Gillar verkligen de här inläggen. 🙂 Men så läskigt med bilbränderna. Brukar det hända saker i ert område eller är detta något nytt påhitt.

    Ett inlägg jag gärna hade velat se, men som du kanske inte är det minsta sugen på att skriva och det har jag full förståelse för i så fall, är hur du mår nu med dina magproblem? Hur du tänker kring det, hur du lärt dig leva med det och om det påverkar dig? Som sagt, inget måste.

    Gilla

    1. Vad kul att du skrev det, tack så mycket! Tack också för att du önskar ett inlägg. Jag tycker att det är ett jätterimligt önskemål och något som jag tänker på och som påverkar mig dagligen. Jag ska börja skriva på det under dagen ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s