Tänker • Gör

batteriet är urladdat

Tillåt mig att viska: ”heeeeeelg…”. Igen? Absolut: ”heeeeeeeelg”.

Jag kan på allvar inte förstå vad som händer med veckorna och dagarna. Det känns som att det var flera år sedan det var sommar. Men det känns som att det var terminsstart nyss. Och måndag var definitivt igår, visst? Ni fattar: space-time-continuum-chicken-or-the-egg-och-tiden-springer. Man jobbar och så går man hem.

De här bilderna är från ovan nämnda jobb. Vet ni, jag är väldigt trött och det har varit riktigt påfrestande veckor. Men jag har aldrig haft ett jobb som jag trivs så bra på och där jag skrattar så mycket och där jag gör så viktiga, riktiga saker tillsammans med kollegor som jag både förstår mig på och tycker om. Jag som trodde att jag aldrig skulle bli lärare igen; än mindre tycka om det.

Det hjälper såklart inte alltid. Ibland måste man få viska: ”heeeeeeeelg!”.

16 reaktioner till “batteriet är urladdat”

 1. Jag tycker de går alldeles för fort, de är snart december och snart ett nytt år. De bara tjong så är de en ny månad 🙂 Vi har ju haft vinter lite längre då men 🙂 Liiite att man längtar till sommaren

  Gilla

 2. Så härligt att höra att du trivs så bra på ditt jobb! Det är så himla viktigt att göra det, speciellt i jobbiga tider. En dag kanske jag har ett jobb jag trivs med!
  Fina vinterbilder! Vi har inte fått snö än. Men kallt är det.

  Svar: om jag får komma med tips: Jag rekommenderar dig till att inte använda uttorkade produkter, då det ökar talgproduktionen. Har du fet hy så behöver den förmodligen massa fukt, så testa en snäll rengöring (mjölk eller gel t.ex.) men kanske lägga till en lermask nån gång i veckan, men följ upp med en återfuktande kräm. BHA och Niacinamid ska vara bra mot fet hy bland annat, så du kanske kan testa det? Finns billiga serum från t.ex apolosophy och Pure & Care. Hoppas du hittar nåt! 😊

  Gilla

 3. Alla förtjänar och behöver helg ändå, hur mycket man än trivs på sitt jobb min vän 🙂 så glad att jag äntligen hitta din blogg igen! Välkommen till WP ❤

  Gilla

  1. Ja, men det är nog alltid så i vissa arbeten 😀 Och hellre att ha perioder av arbetstoppar än att ha ett jobb som är tråkigt och långsamt och så enkelt att man längtar hem och känner sig oviktig.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s