Tänker • Gör

oj

Det är mindre än en månad kvar av 2021 och jag är redo för det. Jag vet att folk tycker att 2021 har gått snabbt, men själv tycker jag att det har varat en evighet. Alla bitar: vintern ville aldrig ta slut och vi hade flera meter snö i mars. Vår hade vi ju inte i år här i Umeå. Men sommaren upplevde jag också som väldigt lång, kanske på grund av att jag hade så himla lång semester. Oktober varade i en hel evighet och november i minst en halv. Tack och lov är det nu bara veckor kvar till 2022!

Jag undrar hur många som har skrivit att ”2022 ska bli mitt år, det bästa i livet!”. Och hur många som kommer skriva det. Vågar någon? Jag vågar. För mitt ska bli det, det bästa året i livet. Jag är både hoppfull och kommer göra stora förändringar för att se till att det blir så. Jag vet att jag inte kan styra över ”ödet”, men ni fattar… det jag kan styra över ska jag styra över, det jag inte kan styra över övar jag mig på att nu försöka att se på med vänliga och accepterande ögon.

Jag ser fram emot ett år av hälsa och vigör. Ett år med färg och energi. Ett år med ro och kärlek. Ett år med nya minnen, relationer och lärdomar. Ett år som sträcker sig lite längre än 2 mils radie från mitt eget hem, om jag klarar av det. Jag vill leva! Älska, skratta, sova, leka, äta, njuta, prata, sjunga, spela, vila, träna, kämpa, läka, trotsa, öva, lära, krama, köra, titta, se, höra, lyssna, dansa, skapa, springa, hoppa. Leva!

24 reaktioner till “oj”

 1. Härligt med lite pepp inför nya året! 🙂

  Svar: här har vi sååå kallt också, vill knappt gå utanför dörren. Hoppas blåsten lugnar ner sig till helgen iaf.

  Gilla

 2. Ja det är modigt att säga att 2022 ska bli ens bästa år, men jag håller med dig – jag ska jobba för att det ska bli mitt bästa någonsin!

  Gilla

 3. Hoppas du får allt du önskar dig av 2022. För mig har året gått alldeles för fort. Svårt att tänka att det snart är ett nytt år. Det brukar ta ett tag innan man lär sig skriva 2022 istället för 2021. Det brukar bli en hel del felskrivningar 😉

  Gilla

 4. önskar att vips är det sommar o 25 gr igen med massa sol . avskyr snö o just nu massa här
  allt med pandemin o allt är ju oxå trkigt o tiden stod still tycker jag me

  Gilla

 5. Klart att 2022 kommer att bli bättre! (det tror jag ju om alla nya år som kommer) Det lät ju som att alla år är dåliga, men nä, så är det inte heller. Jag gillar bara nyår och nystarter och så. Jag hoppas innerligt på ett mer normalt år, helst utan pandemi. Håller alla tummar och tår att de inte får för sig att införa fjärrundervisning igen.
  Mitt 2022 har jag inte klurat färdigt på än, men mest troligt byter jag bloggportal, man kan ju knappt läsa inläggen på blogg.se längre… annars så får vi se vad det blir.

  Gilla

  1. Jag är ju precis likadan. Nyår = nystart. Ny säsong också, oftast, och nästan alla måndagar… hehehe.

   Vad roooooligt att du kanske byter portal! Det är ju ingens fel, men det är faktiskt svårläst med alla annonser. Men blogg.se kanske fixar till det 🙂

   Gilla

 6. Vad härligt att du känner dig så hoppfull inför det nya året! Tack för att du delar med dig.

  (Sent) Svar: Vad roligt att du uppskattade min jullista samt tack för att du delade med dig av dina egna förhoppningar inför årets sista månad. 🙂

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s