Tänker • Gör

jag har haft kläder på mig

Den här veckan har jag ändå fått till några bilder från det dagliga livet. Men inte har jag bloggat för det! Jag har istället fått till mycket jobb och mycket samtal med vänner och kollegor. Sån’t som man behöver.

Medan jag har jobbat och haft samtal med vänner och kollegor har jag ju haft paltor på. Nu ska vi ta oss en liten titt på vilka paltor. Det verkar som att jag tror att det är höst nu, i och med att jag bara har kjolar och klänningar, beige och brun och gult och grönt men det får väl vara så. Inga regler, för regler är tråkigt!

Kjolen är i linne och den har fickor och t-shirten är en helt vanlig Carin Wester som egentligen är lite beigare än vad den ser ut, den blev lite grå på bild. Den stickade poloklänningen går nedanför knäna och är mjuk, pösig och billig. Halsbandet är egentligen ett skärp, men det bryr jag mig inte om. Inga regler.

Klänningen ovanför är så fruktansvärt skön. Det är en långärmad långklänning med hög halslinning, ballongärmar, tubresår i midjan och volanger nedtill. Över den bars en stickad kofta, under den bars mina ljuvliga vintermockasiner. Och den grå klänningen är också skön, men precis tvärtom. Den är snäv, har inga ärmar och slutar mitt på låren. Över den hade jag först linnet med den snygga spetsen och sedan den vida koftan med ballongärmar.

Det var denna arbetsvecka i kläder. På många sätt tycker jag att kläder kan uttrycka ganska mycket personlighet och därför tycker åtminstone jag att det är kul att se sådana här inlägg också från folk som inte är modebloggare. Jag hoppas att ni också tyckte om att dyka ner i min garderob en sväng!

Puss

14 reaktioner till “jag har haft kläder på mig”

  1. Härlig klädcombo under veckan. Som jag önskar att jag skulle använda klänning mer. även när det inte är sommar. Men av någon anledning väljer jag alltid något annat ur garderoben. Blir mestandels byxor och tröja.
    Ha en fin helg

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s