Tänker • Gör

julavslutning

Igår var det julavslutning på skolan och jag grät och grät och grät. Inte för att det var julavslutning, utan för att de sjöng så vackert. De skötte sig så vackert. De betedde sig så vackert mot varandra. Och mot mig.

Det blev den fina julklänningen trots de sjutton minusgrader vi hade. Jag har räddat den ur syrrans garderobsrensning. Kavajen är en älskad en, med 7/8 ärmlängd i 100% bomull och från älskade, älskade Dea Axelssons. Dagen jag växer ur mitt sista Dea-plagg kommer vara en mörk en.

På tal om mörk dag: det är skitmörkt idag, men det har vänt. Jag är så tacksam för det, jag behöver att det ljusnar!

Idag ska jag laga julmaten, den som går att förbereda i förväg. Jag borde ha gjort det igår, för idag har jag svår värk i ansiktet och huvudet (för mina bihålor är inflammerade), men nu gjorde jag inte det och då blir det såhär…

10 reaktioner till “julavslutning”

  1. Åh du var SÅ fin i den! Borde ha rött varje dag 🙂 Tanken på -17 fick mig dock att börja må liiiite dåligt, haha. Behöver vår pronto!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s