Listor • Svep

vecka 51 | the other stuff

Det känns som att jag har skrivit det viktigaste av min vecka i egna separata inlägg redan, så jag lägger upp en veckosammanfattning som snarare är det där ”andra” som hänt, men som inte bara är en massa upprepningar.

► I måndags åkte jag och min mentorskollega tillsammans ner till stan, väldigt trevligt! Man får chans att prata om andra grejer än betyg och undervisning och sådant. Den här gången talade vi om döden och dess oundviklighet, att göra upp med sitt förflutna och kanellängder och safthyllan. Stort som smått med andra ord!
► Julavslutningen på onsdagen var fin, med vackra sånger, bra filmer, fina kläder och överhuvudtaget bara good times!
► Jag lagade en massa god mat till julafton i torsdags och det var trevligt. Jag har även spelat in, lite halvhjärtat, YouTube-filmer på när jag lagade delar av maten. Och det är vad min YouTube-kanal är till för än så länge, hehe.

► Jag försöker fortfarande att lägga till min blogg på Bloglovin’ och av något skäl så går det bara inte. De svarar aldrig på mail heller, så jag försöker ha tålamod. Vissa saker vill jag bara ska funka, och särskilt nu när jag tycker att bloggen är så himla rolig igen!
► I torsdags åkte Erik till Åland. Vi är kära och lyckliga, men ändå tyckte jag att det var ganska skönt. Inget ont alls inblandat i det uttalandet, jag tror att det har att göra med hur otroligt trött jag är nu. Jag har gillat att få vara helt ensam, helt ego och vila i några dagar. Men fler vill jag inte ha, dessa fyra räcker!
► I onsdags ”kom jag på” att jag har exakt 0 % social fobi. Det är förbannat skönt. Jag har fobier så det räcker, så att bry sig exakt ingenting om vad personer tänker, tycker eller potentiellt skulle kunna tänka och tycka om mig känns ändå skönt. Ibland läser eller hör jag om personer som ägnar så mycket energi åt att försöka tolka omgivningar eller fundera varför folk kanske inte hört av sig eller varför de har ett visst tonläge i rösten… och jag tycker det är fullkomligt ointressant. Gott!
► Det har varit pisskallt och en dag var bilen knappt samarbetsvillig. Jag måste tanka den också, men tanklocket har frusit fast…
► Jag har druckit örtte av olika slag för att värma mig, samt för att Erik fick en tekalender av min storasyster i år, och vi ligger lite efter att dricka upp dem.

► Julafton i fredags var en fin, lugn och städad historia, nästan helt utan gäster och nästan helt utan ångest.
► Jag fick jättemånga julklappar! Det var så roligt och spann över halva julafton att öppna och testa och läsa och smaka och stryka händerna över.
► Nu är jag less på julen och har tagit bort allt som påminner om den och försökt att göra det lite vårigare. Det är ju inte dags, men höstterminen är över så…

4 reaktioner till “vecka 51 | the other stuff”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s