Bulgursallad med persilja

Jag fattar inte varför järpar envisas med att vara så fula. Det är nog därför de inte har fått ett inlägg med recept (fast det är synd för jag lagade dem ganska starkt kryddade med harissa och persilja och de var väldigt goda). Biffarna på en av bilden verkar inte heller ha fått ett recept - men de var också väldigt goda!
 
Det slår mig nu att jag inte lägger upp recept om bilderna eller serveringen blir dålig, hur gott det än smakar. Jag misstänker en stark påverkan av t.ex. Sandra Beijer och Gabriella Skog och Julia Eriksson och Flora Wiström som alltid verkar äta estetiskt tilltalande mat. 
 
Framöver borde jag verkligen släppa komplexen och spara också recept som är fula, så länge jag gillar smaken. Man kan ju inte jämföra sig i evigheter.
 
 
Du behöver:
3 dl bulgur
2 tråg persilja
1/2 gurka
1 burk cocktailtomater
1/2 vitlöksklyfta
1 fång salladslök
Citronsaft
Olivolja
Salt
Peppar
 
 
 
Gör såhär: koka bulgur enligt förpackning. Tvätta och hacka alla grönsaker i önskad storlek. Pressa över citron, olivolja, salt och peppar efter smak.

 
Servera som sidotillbehör som på mina bilder eller varför inte i ett tortillabröd som en taco? 
|
#1 - lisebrevik :

Åh, nam! Det så jo bare himla godt ut :D

#2 - lisebrevik :

Åh, nam! Det så jo bare himla godt ut :D

#3 - Amanda (Swedish Passport):

Men så gott, detta måste helt klart testas! :)

#4 - Lise brevik :

SÅ HIMLA godt ut! :D

#5 - Marie:

Ohh så gott det såg ut, smaskens

Svar: vad kul att höra :) <3
ajlimuller.se

Kommentera här