Dubbelmarinerad fläskfilé från Zeta

Jag har inte gjort det här receptet själv, utan det har jag hämtat från Zeta. Jag funderar på om jag modifierade det överhuvudtaget, förutom att jag halverade hela receptet. Jo, jag hade ingen röd chili så jag hällde i en massa sriracha istället. Senare hittade jag hackad chili i frysen, men jag glömde titta där. 

I alla fall, här kommer en superhärlig måltid med dubbelmarinerad fläskfilé och sallad.
Receptet är inte mitt utan det hittar ni på Zeta som sagt och länkat i början.

 
Jag borde inte ha fegat utan tagit köttet lite tidigare. Det var absolut lite rosa, men det var verkligen just så pass... 
 
Salladen är någon påse med blandade blad, romantica-tomater, rödlök, fetaost, olivolja och en pepparblandning. Och som övrig dressing tog jag bara några skedar av "Marinad 2" (soja, balsamvinäger, olivolja, persilja, vitlök, sriracha). 
|
Kommentera här