Vecka 28 | Mest mat

 
 
 
→ Harissakryddade köttfärsjärpar! Ser ut som skit (hehehe 💩) men smakade underbart.
→ Lunch med Erik, farmor och hennes vän Gunnar på Tonka Strandgatan. Jag tog Steak Toast, Erik Toast Skagen och farmor och Gunnar tog röding med jordärtskocka.
→ Aperol Spritz, hallonsaft, iste, cuba libre... ja, massa gott 
→ Middagsdate med Erik på Pub Rött! Jag tog en burgare och han en fläskfilé.
 → Jag är vaccinerad och har gått ut och ätit TVÅ gånger på en vecka. Jag har inte ätit ute på restaurang sedan mars 2020. Jag är så glad att jag äntligen får gå ut. 
 
 
→ Inget speciellt att klaga på vad gäller maten tror jag bestämt. Jag har däremot mycket ont i öronen, och det är ju segt!
 

→ Stugan, om vädret blir bättre. Kanske blir det en premiär på Bryggcafét då!
→ Löning = jag ska storhandla och fylla kylen och frysen med bara goda saker.
 


Vad ska ni äta i veckan då? 😊 
 
|
#1 - Enna:

Brygcafe lät så härligt!

Svar: Ja, men rackarns, det blev ingen premiär ännu! :(((
Ajli Müller

#2 - Anita :

Men så skönt att vaccinationen är på sin plats!! Lät mysigt att komma ut lite och äta :)

Svar: Verkligen! Bara dos 1, men ändå!
Ajli Müller

#3 - Netti Starby:

Mums vad mycket gott du har ätit förra veckan och så mysigt att ni ska till stugan. Kramis <3

Svar: Ja, det var faktiskt en himla trevlig matvecka :D Kram!
Ajli Müller

#4 - Jossus Travelpics:

Harissa gillar jag men har nog hittills inte använt det i färs utan endast i vegetariska alternativ. Det får jag allt ta och prova.
Hoppas det har blivit bättre med värken i öronen.

Svar: Jag tycker att det var jättesmarrigt i alla fall :D Men harissakryddade potatisar och morötter är baske mig ännu godare!
Ajli Müller

Kommentera här