Sallad från Ristorante Ruccola @ Tomtebo

Jag har redan skrivit ett ytterligare inlägg om Ristorante Ruccola HÄR, och jag rekommenderar er att kika in det för deras strålande pizzor. 
 
Idag vill jag tillägna tiden till Ruccolas sallader istället. Det ni har inför er är en ceasarsallad med kyckling och en chèvresallad. Ni känner mig kanske inte supermycket än, men om ni fick gissa rent spontant: vilken är min?
 
 
Chèvresalladen, såklart. Av några enkla skäl, men framför allt för att jag ÄLSKAR getost men tycker lite "mjeeeeh" om kyckling och bacon. Och romansallad. Och ceasardressing. Ja, ni hör ju. Den gick till Erik.
 
 
Tillåt mig ändå presentera dessa sallader (som är lite hoptryckta på grund av Take Away, låt er inte luras):
 
Ceasar Kyckling består av romansallad, rödlök, tomater, vedugnsgrillad kycklingfilé, bacon, grana padano, ceasardressing och ett vedugnsgräddat surdegsbröd med god olivolja.
 
Chévre består av mixade salladsblad, romansallad, snabbinlagda morötter, valnötter, rödbetor, grillad zucchini, grillad blomkål, kalamataoliver, vedugnsgrillad chèvre, fikonmarmelad och ett vedugnsgräddat surdegsbröd med god olivolja.
|
#1 - Birgit:

Ha, jag gissade rätt :-)
Den lät grymt god. (förutom oliverna...)

Till nåt helt annat; klänningen du har på din bloggheader - så himla snygg!! Var har du hittat den?

Svar: Tack! Hehehe, den hittade jag i mammas garderob 🙈
Ajli Müller

Kommentera här