Mina tapas från förra veckan

Kolla in mina tapas från vecka 17! Jag är mycket nöjd. Det mesta är inte "lagat", för allt jag gjort själv är pesto, potatis och scampi. Egentligen är det här väl kanske inte tapas. Smårätterna ska kanske ha spanskt ursprung för att kallas tapas? 
 
I alla fall, nu ska ni få höra:
 
 
Chèvre och Creamy Brie Chili var osten som valdes den här gången. Kexen var vanliga saltiner, vanliga finn crisp och Wasa tasty bites med vallmofrön (smakexemplar när man handlade från Coop Online) och en lite lyxigare grissini med tomat och kapris från Paul och Thom. Sedan mina vanliga semitorkade tomater, en olivblandning och rädisor.
 
 
Potatishalvor med rödlök, ugnsrostade chiabattaskivor med olja och flingsalt och slutligen scampi med vitlök, ingefära och chili samt en hel deciliter olivolja och smält smör. Som man kan doppa sin ciabatta i.
 
 
Detta serverades med Boursin Black pepper, Crème Fraîche örter och tomat samt en nylagad valnötspesto. Dessutom flytande honung, en god olivolja, balsamico, fikonmarmelad och aprikosmarmelad. Det var verkligen en riktig pangmåltid!
|
#1 - Celine:

Men jag dör så gott!

Svar: Hihi, vad glad jag blir :)
ajlimuller.se

#2 - Birgit:

Men mums! Jag blev hungrig fast jag nyss har ätit.
Det där med småplock kanske vi skulle sikta på nån middag? (småplock = hemskickad tapas?)

Svar: Småplock är mina bästa middagar! Och jag har sett att Tapas Bar Deli i Umeå faktiskt erbjuder take away och även helgkasse :D
ajlimuller.se

#3 - Celine:

Jahapp då skriver jag upp ost och kex på inköpslistan då!

Svar: Absolut, det måste du ju!
ajlimuller.se

#4 - Birgit:

Hahaha.. autokorrekt slog nog in. Jag menade hemlagad tapas och inte hemskickad... (så blir det när man skriver kommentarer på telefonen)

Svar: Hehe, oops, då förstår jag 😊
ajlimuller.se

Kommentera här