Vecka 18 | Food edition

Veckans bästa:
Att jag känner att jag har fått blogglust nu när jag har bestämt mig för att det här är en blogg med fokus MAT. Det är väldigt kul att skriva om mat och fortfarande finns mycket av mig själv och mitt liv med, i och med att det är ett så stort intresse. Veckans bästa måltid var hemlagade hamburgare. Dessa lagades med nötfärs, ströbröd, vispgrädde, ägg, salt, peppar och grillkrydda. I det stekta brödet finns ketchup, hamburgerdressing, smältost, tomater, inlagd gurka och rödlök.
 
 
Veckans dryckstjärna:
Erik gjorde Moscow Mule åt oss i helgen, det var verkligen härligt!
 
 
Veckans godsaker:
Jag har ätit goda godsaker som vanligt. Kanske det bästa var lakritsremmarna som smakar Skepparpipa.
 
 
Veckans mysigaste:
Jag är ledsen att säga att det har varit en väldigt o-mysig vecka. Jag har intagit åminstone en kaffe på balkongen och det var ju faktiskt väldigt fint. Men kallt.
 
 
Veckans latmat:
Den här veckan är förra veckans motpol, så jag har ganska mycket att säga här. Lunchen orkar jag inte ens prata om. Inte frukosten heller. Till middag köpte jag en kebabrulle från Ruccola (rekommenderar deras pizzor, men inte deras kebabrullar, tyvärr) en dag. Jag åt en micromat en dag. Jag åt från Subway en dag. Mycket latmat vecka 18 helt enkelt!
 
Veckans inspiration:
Jamie's 15 minutes meal. En påminnelse att det går så himla snabbt att laga mat och är alltid godare än att värma något ur frysen. Så förhoppningsvis är nästa veckas latmat inte något micrat skit, utan något som går på 15 minuter ändå.
 
 
Veckans otippade: 
Jag testade en glassnyhet. Mintchoklad från 3 Vänner. Jag vet inte om det har framkommit i den här bloggen, men jag är väldigt förtjust i mintglass (I know, weird...) så jag tog den som ett säkert kort, men den var så äcklig att jag inte ens nästan åt klart. Kokos smakade den. Vilket kanske inte är så konstigt i och med att den är gjord på vegansk kokosgrädde istället för kogrädde. Men alltså, så himla äcklig!
 
 
Temadagar nästa vecka:
→11 maj Chokladbollens dag
→15 maj Kardemummabullens dag
 
Annat att se fram emot vecka 19:
Jag har typ semester med lediga dagar från och med onsdag, så om vädret är med mig måste jag såklart till sommarstugan och äta salami-och briemacka och lyssna på havet. Kanske ska jag inviga min nya grill också. Eller baka en egen pizza med ricotta och löjrom! Mmmmm!
|
#1 - Annie - Stora Små Äventyr:

Så gott med hemmagjorda hamburgare :)
Gott och mysigt med kaffe på balkongen :D
Kul att du har sån blogglust också :)
Kram

Svar: tack för dessa fina ord! Jag tycker att det är kul att blogga, så det vore så synd att sluta för att jag inte hittat min "stil" :I Kram!
ajlimuller.se

#2 - Linnéa:

Så härlig lista - hamburgaren hade suttit fint 🌸
Tack så mycket, blev supernöjd med mina secondhand-fynd ⭐️

Svar: inte så tokigt med hemburgare :)
ajlimuller.se

#3 - Enna:

Härlig lista! Har också njutit av kaffe på balkongen ofta denna veckan, så mysigt! <3

Svar: ofta!? Usch, vi har haft superkallt!
ajlimuller.se

#4 - Marie:

Ohh gott med lakrits och även så gott det ser ut att sitta där på balkongen

Svar: tack, det var okej :) Frös mest!!
ajlimuller.se

#5 - Celine:

Åh men vad hade inte jag gett för att ha en balkong alltså :(

Svar: Jag önskar att du en gång får en 💛
ajlimuller.se

Kommentera här