Veckan i middagar

När jag bloggade förut brukade jag ibland lägga upp vad matrepubliken kallar baklängesmatsedel. Det innebär alltså inte att jag tipsar er om en matsedel, som många matbloggare med ett brett register gör, utan att jag helt enkelt blickar bakåt på veckan och visar vad jag personligen har stoppat i mig i veckan. Här kommer vecka 21:

Måndag:
Kyckling i gul curry. Det var en ganska trist rätt med ris och kål och kycklinglårfilé från Coop Bistro, men för att vara en micrad måltid är jag ganska glad. Men den smakade lite som en sådan Snack Pot med ris och curry... och det är ju en besvikelse!


Tisdag: 
Pastasallad med rödbetor, nektariner och chèvre. Inte för att vara den som är den, men jag är faktiskt mycket stolt över den. Den var riktigt härlig!
 

Onsdag:
Köttbullar, pressad potatis och gräddsås. Det är synd att de blev så misslyckade, men de smakade gott i alla fall. Och såsen var jättegod. 
 
 
Torsdag: 
Fläskkotlett med apelsinsallad. Som ni se blev fläskkotletterna överstekta, men jag har aldrig lagat det förut så jag fegade. Salladen bestod av morötter, apelsiner, mâchesallad och toppades med lite vattnad rödlök. 

 
Fredag:
Burgarfredag idag! Min hade inlagd gurka, stekt gul lök, Munkens Grädd (ost), hamburgerdressing, ketchup och grönsallad. Och en annan med cheddarost och bacon! 

 
Hade ni kommit på middag någon dag? 
|
#1 - Enna:

Oj oj oj nu blev jag hungrig :)

Svar: Gött 😋
ajlimuller.se

#2 - Netti Starby:

Mums vilka goda middagar du har ätit i veckan och det blir ändå inspiration fast du inte tipsar. Kramis <3

Svar: Ja men precis! Och så småningom har jag kanske tillräcklig mängd recept för att kunna göra ”riktig” tipsmeny!
ajlimuller.se

#3 - lisa:

Vad mycket gott du ätit i veckan :)
Problemet med mig är att jag inte har något tålamod att stå länge och laga mat, det ska gå fort haha :)
Ha en fin lördag kram <3

Svar: Då kanske inte rigatoni är för dig. Allt på den här matlistan tar på sin höjd 20 minuter att laga, så dessa maträtter passar 😅 men de är ju inte vegetariska...
ajlimuller.se

Kommentera här