Tänker • Gör

maximalism | visionboard

En gång sa min syrra till mig att ”jag vill att vart man än vänder sig ska det finnas något att titta på” om sitt hem. Och jag håller med. Jag håller med nu! Jag har infall av att slänga allt jag äger så att allt är vitt och lätt att städa, men jag har hittills alltid ångrat mig. Det här med minimalism, declutter, KonMari, kapselgarderober och matchande set… not so fun.

Mina nya visionboards är fun! Eller nya och nya, jag har jobbat på det sedan december 2019 när jag flyttade in i den här lägenheten. Min önskan, förutom att sno syrrans ”vart man än vänder sig ska det finnas något att titta på”, är att det ska bli varmt, mjukt, färggrant, variationsrikt, men inte stökigt och jag vill ha bort allt det överväldigande vita.

Alla bilder är klickbara och alla bilders källor finns specificerade i denna Pinterestmapp.

Jag vill ha massor av allt. Aldrig kommer jag spara gamla papper eller flaskor eller tidningar eller ätpinnar från take away-sushin för att ”de kan komma till användning”, men jag vill aldrig behöva använda två likadana koppar. Jag vill kunna, men inte behöva.

Om jag någonsin får chansen att äga ett hem finns ännu fler drömmar, men just nu tänker jag mer på grejerna.

12 reaktioner till “maximalism | visionboard”

 1. Hoppas du kan uppfylla din dröm framöver! Jag har ganska mycket vitt hos mig, eller nåja väggarna är vita men har mycket beige och rosa i inredningsväg. Dock ogillar jag starkt det vita kaklet i badrummet, vill ha grått!

  Gilla

  1. Jag har också mycket vitt, men det är typ inte min smak längre och då tycker jag vitt kan vara nästan den skrikigaste färgen av alla XD Förut tyckte jag att vitt var milt och lugnt, men jag tror att min estetik har förändrats 🙂

   Gilla

 2. Förstår att det är i ropet det här med minimalism, men det känns ju väldigt… opersonligt?
  Ett hem ska ju visa vem som bor där bara genom inredningen brukar jag tänka.^^

  Gilla

  1. Ja, och jag tycker att det gör mig tråkig också. Alltid äta på vita tallrikar, alltid ha samma ljus tända? Nej, fy. Och jag fattar ju grejen lisom ”har du en svart klänning behöver du inte en till svart klänning” men… aja, jag vill ha det i alla fall.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s