Listor • Svep

vecka 6 | roma uno die non est condita

Delar bra, delar dåligt. Det måste man ju verkligen säga. Jag har gjort ganska normala grejer i veckan på det stora hela, men jag har också mått ganska dåligt och jag är inne på vecka 5 med migrän varje veckoslut. Jag gör mycket bra för att vara snäll med mig själv, och allt ser alltid ganska trevligt ut. Är det ljug? Lite.

Det här är jag inför ett yogapass och två skulpturer jag funderar på att köpa. Jag har varit och tittat på dem tre gånger de senaste två veckorna. Men jag behöver också köpa nya glasögon. Jag vet inte vad jag ska välja.

En dag gick jag till Iksu spa där jag tog solljusterapi, massage och åt lunch från Bistro Le Garage. Jag satt i det varma rummet med bassängen och tittade ut över ohemula snömängder. Det gick ändå ganska bra. Eller… ja, jo. Det gick ganska bra. Jag måste ju vänja mig, träna om hjärnan. Rom byggdes inte på en dag.

Här kommer lite annat som jag gjort vecka 6:

 • Jag har druckit mycket te.
 • Jag har gjort en läxa från KBT:n.
 • Jag har fått ett riktigt sammanbrott och gått ner mig lite.
 • Jag har firat min systers födelsedag och mer ändå ♡
 • Jag har fått en jacka av Erik som är 100% min stil och jag älskar den!
 • Jag har sett På spåret och Melodifestivalen.
 • Jag har kramats och kramats och kramats.
 • Jag har jobbat.
 • Jag har roddat.
 • Jag har lyssnat på ljudböcker.

20 reaktioner till “vecka 6 | roma uno die non est condita”

 1. Blir glad av att läsa att du ändå kan se en del ljusglimtar trots att du har en jobbig period.. Fortsätt kämpa, det går mot ljusare tider på många olika plan! Kom ihåg att du är grym och se de små stegen som vinster❤️

  Gilla

  1. Jag tycker att det behövs allra mest nu! Jag dricker faktiskt te året om – varmt eller kallt väder spelar ingen roll. Men nu när det är kallt känns det extra härligt 🙂

   Gilla

 2. Rom byggdes inte på en dag, så sant så.
  Att låta saker ta den tid det tar är nog bland det absolut svåraste, men kanske också det viktigaste..

  Gilla

 3. Kämpa, kämpa! Du fixar det. Jag hämtade nya glasögon i veckan och ÄNTLIGEN ser jag som jag ska. Förordar alltså glajjer framför skulpturer, även om de ser fantastiska ut. Och TACK för kortet. Att vittja brevlådan på sådana godsaker gör mig lycklig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s