Vardagen

”jag skall inte vackla”

Vårens vemodiga ambivalens har inletts! Tvehågsenheten kommer alltid, varje vår, utan undantag. Ni vet: ska jag nischa om bloggen, jag borde byta arbete, flytta till en ny lägenhet, ska jag börja klä mig i en ny stil, nu vill jag lära mig att göra något riktigt, riktigt bra.

Ibland när jag är deppig brukar jag tjuta ”ÅH, VAD JAG LÄNGTAR TILLS JAG SNÖAR IN PÅ NÅGOT” för jag vet att jag kommer göra det. Det är inte manier i ordets rätta mening, men det är i alla fall och flirtar med maniskhet – och det är det absolut bästa och roligaste jag vet!

Just i skrivande stund har jag inte känt vad årets grej kommer bli, men jag har köpt ett trumset och planerat en bokidé med en kompis så det är helt klart på gång. Jag känner på mig att det kommer bli så otroligt mycket olika maxa, maxa, maxa-grejer i år för jag känner en sådan revanschlust på alla dagar av liv jag inte har gjort något roligt på. Roligt, njutning, spänning! Give it!

7 reaktioner till “”jag skall inte vackla””

    1. TAAAACK, här ska bloody maxas, även om jag har min budget och mitt jobb och lite annat sånt, hehe, som gör maxandet lite långsammare än önskvärt. Men det gör inget. Jag har ju inte bråttom.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s