Tänker • Gör

fånga kvällen

En kväll åkte jag ut till Nydala Bågskyttebana med en stor godislåda till klubben. Det var så vacker kvällssol där. Och en så vacker man också! Erik fick för sig en gång, sent på natten, att han skulle börja skjuta pilbåge – och sedan började han. Sådär bara. Nu är han till och med tränare för en grupp.

Vet ni, det är helt otroligt vad mycket enklare allting börjar kännas. Det är nog en blandning av ljuset, KBT och att jag börjar få ordning på min kropp. Jag kan knappt föreställa mig hur det ska bli när kvällssolen erbjuder värme också. Himmelskt? Himmelskt.

punkt

8 reaktioner till “fånga kvällen”

 1. Jag kan verkligen föreställa mig i denna magiska situation. Att få se sitt livs kärlek med pilbågen i naturen med perfekt solljus. Något som jag också hade fotograferat vid samma situation. Så vackra bilderna blev. Kramis ❤

  Gilla

 2. Så härligt att det går åt rätt håll! Ja sol vill vi ha och många långa dagar med solsken ända inpå kvällen! Hoppas du får en riktigt fin helg! Här skiner solen för fullt och vi har 17 grader!!! Underbart!!! Stor kram 💖

  Gilla

  1. Alltsåååå jag är så avundsjuk. Här har solen skinit hela tiden men värmen uteblir! Jag vill ha sommarkläder, sommarväder, sommarvärme och SOMMAR nu. Men det är förstås lite optimistiskt att tänka att det ska bli så i maj…

   Stor kram!

   Gilla

 3. Va coolt med bågskytte- det är ju lite ”superhjälte-varning” på den. Men han är kanske dim alldeles egna superhjälte. Jag har en sagoprins! ( i min vigselring står det: min sagoprins och i hans: min sagoprinessa – smörigt värre)
  Härlig kväll!
  Jag tror på ljus, luft, rörelse och kramar. Skämt å sido, men att vara utomhus i kvällssolen gör ju inte saker sämre iaf😊.

  Gilla

  1. Jag vill att Erik ska klä ut sig till Robin Hood och börja lajva också XD Han vill inte det, men för mig är han min alldeles egna superhjälte. ÅH vad glad jag blir att läsa om er gravyr, så himla fint. Jag och Erik hade så himla otur att vi fick gravyren i fel ringar, så länge stod det våra egna namn i respektive ring, haha. Nu står det E & J i min, mer än så behövs inte… tyvärr är de alldeles för små, jag har inte kunnat bära dem på många år 😦

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s