Tänker • Gör

ditt namn står skrivet i guds hand

Helgens slut nalkas. Jag har fyllt hela veckans dagar med saker, människor, utmaningar och njutningar. Det gör mig glad. Det tycks nästan lite omodernt med glädje och snällhet. Buzzfeed Oz visar ironiska, lätt otrevliga människor som något charmigt. Paradrätten är också präglad av syrlig sarkasm. Bloggare skriver om sin stress och röker cigaretter och hyllar snygghet och coolhet. OBS! Menar inte er/dom jag kommenterar hos! Jag skulle vilja se på och vara med och lyssna på glada, snälla, milda förebilder. Har ni några tips på sådana? Det är sådana jag verkligen behöver. För jag är på inget sätt bättre. Men jag vill vara det. Jag vill att snällhet ska vara min influencer!


Idag har min kusins bebis döpts i Mariakyrkan. Jag, mamma och pappa var där. Ceremonin var rar och värdig. Kalaset var större än jag fattade. Fika, lekar, fotobooth, tal, sånger och massor av människor. Alla var snälla, alla var väldigt snälla. Allting var ljust, färgglatt och fyllt av kärlek, stämning och närvaro, barn, omtanke… ja, bara väldigt fint.

Så avslutas en vecka och snart påbörjas en annan. Sa vi inte nyss så? Dessa veckor när vi längtar och väntar… de försvinner i en rasande fart. Snart är det juni. Jag förstår inte det.

24 reaktioner till “ditt namn står skrivet i guds hand”

  1. Vädret här uppe har inte heller fattat att det är maj. Det är SVINKALLT fortfarande. Äsch, jag tar gärna emot sommaren och juni nu 😀 Tack ska du ha, åh jag blir verkligen glad! Detta är helt och hållet hållbart med, för jag har köpt kjol second hand och topp och jacka har jag ärvt.

   Gilla

 1. Vad kul att du var på kusinens bebis dop och att kalaset blev stort. Ja tänk att det snart är juni och vart tar tiden vägen? Kramis ❤

  Gilla

 2. ja men nä ja säger som dej klart de skulle få vinna lite fel men ja .. som det är

  sverige va väl bra låt men nä ville inte de skulle vinna heller .
  o vart ska det va nästa år?

  Gilla

  1. Jag är inte säker på vad du menar, inte har jag skrivit något om Eurovision? Men jag tycker inte att det var fel i alla fall, jag tycker att det är bra att Ukraina vann. Det blir väldigt spännande att se var det ska vara nästa år 🙂 Hoppas att det är fred så till den grad att det kanske kan vara i Polen t.ex.? 🙂 Det där är nog det minsta bekymret.

   Gilla

 3. Ja, veckorna går på tok för fort. Jag är fortfarande kvar i mars ungefär och snart är det påsk. Typ. :/

  Gilla

  1. Alltså, 100% jag också. Men jag är också besviken över att vi har och har haft så väldigt väldigt kallt hela maj. Så nu skiter jag att det gått snabbt, hit med juni bara 😉

   Gilla

 4. Vad mysigt med dop. Ukraina var väl nästan självklara vinnare. Men jag kunde inte låta bli att tänka att det kanske egentligen var dumt att rösta på dem.. För hur ska de i den situation landet är i nu hålla i Eurovision nästa år. Jag hoppades på vår egen Cornelia

  Gilla

 5. Mysigt med dop! Det är något som jag inte har varit på år och dar. Skulle så gärna vilja döpa mina barn, men jag får inte för barnens pappa haha. Härligt att det blev bra för dig, trots mycket människor 😊👍🏻

  Gilla

 6. Fira allt som firas kan, särskilt små gulliga bebisar och snällhet och kärlek och allt sådant fint! Och tack för din fina kommentar hos mig, den gjorde mig verkligen glad. Den gav dig också ett pris (men jag vet inte vad än). Grattis!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s