Mat • Dryck, Tänker • Gör

pizzakväll med vitrinskåpskompott

Igår hade jag och Erik gäster över på middag för första gången sedan midsommarafton 2020. Det var trevligt, gick bra, blev lagom och vi hade vegansk pizzabuffé från Ruccola. Det var spännande att testa nyheter! Alla hade tomatbas och surdegsjäsning, vedeldad gräddning och vegansk ost… mmm… sedan var det följande: oumph, fefferoni, rödlök, tomater och spenat/ fefferoni, rödlök, oliver, tomater, soltorkade tomater, ruccola och spenat/ champinjoner, vitlök, rödlök, ruccola och spenat.

Innan middagen blev det tydligt att vi inte brukar ha gäster. Vi har typ inte porslin till att kunna bjuda in! Vi hade inte en enda uppsättning av glas som var fler än tre. Fördrinken kom därför i olika storlekar och former. Grönsaksstavarna serverades ur tekoppar och bestick fick vi akut handdiska upp för att de inte heller räckte till alla fyra.

Det har sin charm också, att allting blev lite som en vitrinskåpskompott. Jag får verkligen lust att fylla på mer i skåpen också. Alla udda! Alltid olika! Ett tallrikslotteri per måltid ♡

10 reaktioner till “pizzakväll med vitrinskåpskompott”

    1. Jag märkte att det var trevligt när jag blev så illa tvungen att blanda! Nu vill jag alltid blanda. Det var så opretentiöst och prestigelöst liksom 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s