Igår hade jag och Erik gäster över på middag för första gången sedan midsommarafton 2020. Det var trevligt, gick bra, blev lagom och vi hade vegansk pizzabuffé från Ruccola. Det var spännande att testa nyheter! Alla hade tomatbas och surdegsjäsning, vedeldad gräddning och vegansk ost… mmm… sedan var det följande: oumph, fefferoni, rödlök, tomater och spenat/ fefferoni, rödlök, oliver, tomater, soltorkade tomater, ruccola och spenat/ champinjoner, vitlök, rödlök, ruccola och spenat.



Innan middagen blev det tydligt att vi inte brukar ha gäster. Vi har typ inte porslin till att kunna bjuda in! Vi hade inte en enda uppsättning av glas som var fler än tre. Fördrinken kom därför i olika storlekar och former. Grönsaksstavarna serverades ur tekoppar och bestick fick vi akut handdiska upp för att de inte heller räckte till alla fyra.
Det har sin charm också, att allting blev lite som en vitrinskåpskompott. Jag får verkligen lust att fylla på mer i skåpen också. Alla udda! Alltid olika! Ett tallrikslotteri per måltid ♡
åh vad mysigt, och det såg väldigt gott ut! ❤
GillaGilla
det var en ljuvlig kväll ❤
GillaGilla
Jag tycker att det är charmigt med en blandning av porslin 🙂
Mysigt med gäster och gott med pizza 🙂
GillaGilla
Ja men det var verkligen det, jag tycker att det var så himla kul att ”upptäcka” dock. Nu vill jag ju ha bara fler! Är 100 % INTE minimalist.
GillaGilla
Åh vad mysigt och vad gott det såg ut!
GillaGilla
Det var verkligen både mysigt och gott 😀
GillaGilla
Så gott och mysigt!
GillaGilla
Kram ❤
GillaGilla
Låter ju som en perfekt kväll. Att inte ha tillräckligt med porslin och kunna blanda hur som haver känns bara charmigt och trevligt tycker jag.
GillaGilla
Jag märkte att det var trevligt när jag blev så illa tvungen att blanda! Nu vill jag alltid blanda. Det var så opretentiöst och prestigelöst liksom 😀
GillaGilla