Tänker • Gör

ett litet nydalakalas

Jag vaknade med huvudvärk och en solbränd panna (och halva näsan…) i morse. Vem hade kunnat ana? Det blåste så kallt att jag inte kom ihåg att tänka på att det var aktuellt med solkräm. Jag klantade mig.

Denna rodnad beror på att jag under gårdagen var nere vid Nydalasjöns norrsida för att fira att min lilla mormor har fyllt år. Vi firade henne med sesamfrallor och tårta, presenter och solsken, snack och sång… ja, allt man kan önska. En liten uppvisning i Nydala cykelpark också som kronan på verket, med duktiga cyklister – och mormor själv.

Jag tänker också bli gammal. Mina planer är 104 år, men vi får väl se. Fira tänker jag göra på det här sättet också. Inget att vara rädd om eller rädd för: trygga, härliga kvinnfolk och kaffe i termos. Att fylla år i november dock, det ger jag inte mycket för. Jag tror nästan att jag byter! Majbarn tänker jag bli, precis som min mormor Harriet.

10 reaktioner till “ett litet nydalakalas”

  1. Vilket mysigt ställe ni firade din mormor och solen är verkligen lurig när det blåser. Kramis ❤

    Gilla

  2. Vad mysigt att ni fick fira henne ❤
    Sv. Man får väl utgå utifrån vad som passar en. Jag är en person som älskar att planera och vara organiserad, därför funkar det för mig 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s