Tänker • Gör

med grönska och solsken

Glad midsommar önskar jag alla som är här och kikar idag.

Här i Müllerska hushållet är det sjukstuga så det står (o)härliga till. Jag har till och med gråtit lite åt hur eländigt det blev. Jag är klädd i svart klänning. Dramatisk. Avnjuter en bild från midsommarafton 2019 istället, då jag tror att jag peakade!

Eller peakade behöver jag inte ha gjort, det är ju inte som att jag står på dödens rand! En influensasjuk make och obehandlad hypotyreos (det kommer ett informativt tidsinställt inlägg om det för dig som önskade det och för er som kanske också är intresserade) satte käppar för att peaka till midsommar i år. Och? Jag kan säkert bräcka 2019 på många andra sätt. M-Å-N-G-A. Resten, ja, resten får jag ta 2023.

All lycka till er, ni underbara, underbara människor ♡

10 reaktioner till “med grönska och solsken”

  1. Det kommer fler midsomrar🌻.
    Och man kan äta sill och potatis, ha blommor i håret när man vill egentligen. Det är liks så varmt att läsa bok och dricka vatten känns som en lagom aktivitet.
    Krya på er!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s