Tänker • Gör

havsfolk och landkrabbor

Aj aj aj, att man bränner sig så snabbt vid en poolen? Man tycker ju att havet vore värre, men en dag på Umelagun (inte ens en HEL dag!) och jag råkade verkligen bränna mig ganska ordentligt på ryggen. Ni vet, så det gör ont i skinnet.

När morgonen kom på midsommardagen var det dimma och jag kunde ta en lugn och fin morgon på brotrappen. Pappa läste alla quizfrågor från DN och vi svarade efter bästa förmåga (i samlade krafter gick det riktigt bra) medan vi åt frukost på brotrappen, mitt ”vanliga” ställe.

När dimman lättade var det såklart dags att gå ner på stranden. Röd rygg innebar en dag med t-shirt, men innesittare är jag då rakt inte längre. Finns det en strand vill jag ha en strand. Eller en gräsmatta eller parkbänk eller stenbumling eller… ja, ni fattar!

Midsommardagen innebar strandhäng med korsord och bad i havet ↑ och gräsmattehäng med potatissallad och korvmössa ↓

Nu borde vi vara åtminstone relativt i fas med realtid. Däremot gör jag mig inte besviken, utan fyller mina dagar till bredden, vilket innebär nya eskapader inom kort. Hoppas att ni tar en paus i soldyrkandet för att hälsa på här på bloggen vid tillfälle – varje kommentar, visning, hjärta gör mig verkligen jätteglad ♡

13 reaktioner till “havsfolk och landkrabbor”

 1. Du är bra på att maxa sommaren, lika bra att passa på, man vet inte när vädret vänder. Jag njuter så gott jag kan trots att jag fortfarande jobbar. Man får göra nåt före och efter istället. Och kanske ta en långlunch.

  Gilla

  1. Jag tycker att du gör det jättebra baserat på vad du delar i alla fall 😀 Men det har ju helt klart varit en vecka som det måste varit med viss vånda man måste sitta inne i hettan. Eller det är klart, på jobbet är kanske välventilerat? Inte hos oss XD

   Gilla

 2. Jag hälsar på såklart! 🙂 Blir också glad för varje besök. Men aj vad jobbigt att du bränt ryggen. Var länge sedan som jag brände mig så illa faktiskt. Dock blir jag nästan alltid lite röd på axlarna varje år eftersom jag envisas med att inte använda solskydd.

  Gilla

 3. Det ser verkligen helt underbart ut. Vilken fin strand 🙂 Trist att du brände dig men det är ju lätt hänt. Numera använder jag solskyddsfaktor 100 🙂 Härliga bilder kram

  Gilla

 4. Aj vad jobbigt att du brände ryggen och jag var nära att också göra det. Vilka härliga dagar du har haft. Kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s