Tänker • Gör

lagunsimning och bågskytte

Plötsligt hände det. Plötsligt dök den upp. Orken. Lusten!

Jag pratar inte om min egen, för jag har då fyllt dessa två semesterveckor (två redan dock, det går verkligen snabbt!) med både ork och lust. Jag pratar om Eriks. Tack och lov att han äntligen kan göra något. Jag kan nämligen tänka mig att hans två veckor har gått allt annat än snabbt, med covid-19 som höll honom så sängliggande. Äntligen kunde jag ta med honom ut till bågskyttebanan.

Medan han sköt vid Nydala Bågskytteklubb gick jag in på Umelagun igen, bara för några timmar. Flera bad i de tempererade poolerna, varva mellan två böcker som vanligt och en liten lunchpicknick i all sin enkelhet.

Nu är det höga halter gräspollen i Umeå och jag håller på att rinna ut ur min egen näsa känns det som. Därför är jag faktiskt fortsatt riktigt, riktigt tacksam över att jag inte planerar något den här semestern. Jag lutar mig tillbaka och tar dagarna som de kommer. Kvällarna hade jag kunnat fylla mer, men om det är något jag vägrar den här långa lediga semestern så är det att stressa. Så jag gör inte det! Det jag orkar, hinner, vill och kan gör jag. Det andra får vänta 🙂

12 reaktioner till “lagunsimning och bågskytte”

  1. Vad skönt att maken din äntligen är på benen efter coviden. Håller helt klart med dig om att man inte ska stressa under semestern utan ta allt som det kommer. Kramis ❤

    Gilla

    1. Ja, om man kan och om man mår bäst av det. Vissa vill ju planera in datum och personer, men mig kan man absolut inte lita på så istället säger jag ”Vi får se” och om gud vill, typ ;D

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s