Tänker • Gör

mer om sommarstugan och min kropp

Mer kärlek från stugan kommer lastat. Vi börjar med lite detaljbilder från skogspartiet och krukor på gården (vilka jag har exakt 0 % ansvar och inverkan på, men jag njuter av att få ta del av det fina som finns där icke desto mindre!).

På kvällen grillade pappa kycklinglårfilé, mamma lagade bulgursallad med persilja och mynta och till efterrätt åt vi mormors browniekakor med havssalt, grädde och nyplockade bär.

Efter mat och spel bjöd sommarstugan på ett tjusigt skådespel: färger, ljus och ljud. Jag och min storasyster velade mellan att gå till sängs med pastellerna i minnet och att gå för att försöka fånga det. Bilderna visar en liten hint om hur pang-vitt hela bottniska viken upplevdes, men inget klår ett ögonmått.

Man fotar ju inte när det är som eländigast, så är det. Det här är bilder från glada och trevliga stunder. Jag har tyvärr fått skicka hem mig själv från stugan för att frivilligt ligga i soffan, se på Dr Phil, dricka burksoppa och Treo. Idag känner jag mig hoppfull att det är på upprinningen (utrinningen, hehehehehe), och jag kanske ska åka tillbaka till sommarstugan och familjen. För jag behöver det.

4 reaktioner till “mer om sommarstugan och min kropp”

  1. Låter som en mysig stund i stugan. Solnedgången ser fantastisk ut. Hade gärna sett det!

    Krya på dig fina du! Jag hoppas du mår bättre snart och kan åka till stugan igen!

    Svar: tack för tipset! Ska kika in hennes produkter. Jag kan varmt rekommendera Bobby Oduncus schampo och balsam! Har testat många olika men hittills är det inget som slår det. Älskar den känslan ändå! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s