Tänker • Gör

fear is stupid – so is regret

När jag läser inlägg där personer har lagt upp bilder på vad de klätt sig i senaste tiden blir jag verkligen sugen på att steppa upp mitt kläd-gejm. Liksom farmors 90-årskalas då alla var stor- och småblommiga och hade snygga skor, liksom Sandra Beijers 10 outfits genom en spegel, liksom Frida Lunds herrans massa outfits, liksom Julia Erikssons Åtta utflykter i min garderob.

Jag kan tjuvstarta så smått, som jag har gjort flera gånger förr. Flera gånger inom den här bloggens livstid, till och med. Kanske för att jag får drabbande behov av att göra om, riva upp, starta nytt. Kläder är roligt. Kläder är enkelt. Det stora ”projektet” får kanske vänta till augusti och skolstart dock, i och med hur lite lust jag har att överhuvudtaget bära kläder i juli. Ju mindre desto bättre! Men det kommer ju en tid…

Jag drömmer inte om de dagarna man behöver klä på sig, såklart. När de dagarna ändå kommer ska jag försöka steppa up med långa kjolar, luddiga tröjor, t-shirts med uppkavlade ärmslut, kläder med flätor och tofsar och knappar. Levisjeans, skärp och hårklämma. Det kan få komma, men inte riktigt än.

5 reaktioner till “fear is stupid – so is regret”

 1. Kläder är ju himla kul och du är ju alltid så färgglad. (gillar verkligen din stil)
  Jag är ju en sån där tråkig och praktisk människa när det gäller kläder. Det blir mycket jeans, t-shirts, mjukisbrallor, fotriktiga skor osv.
  Fast om jag skulle haka på dig och skriva outfitsinlägg regelbundet, då måste jag ju anstränga mig mer. (kommer inte att hända när det är semester dock)

  Gilla

  1. Jag är inte så praktisk, hehe, men jag är lat. Egentligen gillar jag t.ex. smink. Och smycken och kanske sjalar? Jag tänker mig att jag ska anstränga mig för att jag tycker det är kul, å andra sidan kommer snart en tid då det finns mycket annat som kräver mer ansträngning 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s