Listor • Svep, Tänker • Gör

ett enda gytter av semester

Nu har jag varit offline så länge (i mina egna mått mätt i alla fall) att det känns som en omöjlighet att börja lägga in semesterbilder och berättelser. Saker som redan är förbi, tråkigt? Men nej, jag ska leva av det här under den mörka tid som obönhörligt kommer att inledas en vacker dag.

Detta blir ett riktigt massivt inlägg i ett gytter av mat, göromål och platser som passerat under senaste veckan, så att jag idag kan börja om på en alldeles ny vecka. Ni kan scrolla snabbt eller långsamt, men jag vet att jag personligen skulle ångra mig om jag inte lade in detta 🙂

I stugan har vi druckit alkoholfria jordgubbsdrinkar och löst korsord (surprise!).

♡ Jag och mamma har gått till glassbilen i regnet och valt ut sommarens sista påfyllning.

Vi har kramats och ätit grillat och kollat på fotboll när det är regn och lyssnat på fotboll på radion när det är sol.

Erik har kommit hem från Åland och vi åt hans favoriträtt: pasta med tomatsås.

Annat som ätits: pizza, kebab, röd thaicurry och lax med quinoa.

♡ Vi har återvänt till stugan för att sola, koka hjortronsylt och fika.

♡ Sista collaget är från bågskyttet där jag hängt med Erik och läst böcker medan han tränat.

Nu är det måndag igen, ny vecka att fylla med nya saker! Idag är jag nog pilbågsfru, publik på musikkväll och dessutom: min faster och kusin kommer för att hälsa på i Umeå i en vecka. Det känns jättetrevligt och jag känner att ork och lust är på topp just nu!

14 reaktioner till “ett enda gytter av semester”

   1. Hjortron har vi gott om i alla fall, men det känns som att jag helt klart har missat något i björnbär. Jag kanske kan köpa en burk på affären, behöver ju inte vara hemkokt ^^

    Gilla

  1. Tack för din kommentar, jag tänkte att det här orkar nog ingen ta sig igenom! Men du har rätt: det HAR varit mysigt och det HAR varit semesterlunk. Idag fortsätter det. Vi har spöregn så jag och Erik ska nog gå på konstutställningar och sånt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s