Listor • Svep, Tänker • Gör

fina dagar på filt + böcker jag läst i sommar

På sommaren är allt jag behöver för att vara belåten en filt och en bok. Tänk! Jag tycker att korsord, sällskap, solsken, fika och alla möjliga andra grejer är strålande bonusar som jag har ägnat mig mycket åt i sommar. Igår, exempelvis, nöjde jag mig inte med endast filten och boken, utan jag tog sällskap och Bullens i termos och sedan tittade jag på Eriks träning, utan att själv lyfta så mycket som ett finger.

Men filt och bok räcker långt. Under min semester har jag läst följande böcker:

Skrivarkurs på Pensionat Havsviken av Anna Jonsson
Häxorna av Elisabeth Östnäs
Kvinnan i fönstret av AJ Finn
Konferensen av Mats Strandberg
78 slag i minuten av Johanna Sernelin
Valkyriorna av Paolo Coelho

… och tänk att det lär bli minst en till, med tanke på att jag ännu har semester kvar och två böcker i pågående (egentligen tre, men den tredje tycker jag inte om och jag tror att jag tänker ge upp). Vi får se vilken som blir sommarens bästa när jag vet om det hinner kvala in fler titlar. Det är inget måste. Vad som däremot är: fler dagar på en filt. Då mår jag!

10 reaktioner till “fina dagar på filt + böcker jag läst i sommar”

 1. Tack för boktips! Läser också en massa i sommar, kanske måste göra ett inlägg om det, men tipsar om alla böcker av Taylor Jenkins Reed, är på min fjärde bok av henne nu bara i år!

  Gilla

  1. Jag tycker att du ska göra ett inlägg om det för att det är roligt med tips. Och litteratur och smak är så subjektivt, så jag älskar att läsa andras tankar. Jag hittar bara en på svenska av den du tipsar om, men jag kanske måste vänja mig vid att läsa på originalspråk… jag klarar av ljudböcker på engelska, så jag borde kunna läsa det också 😀

   Gilla

  1. Tack ska du ha 🙂 Jag har klippt bara med en kökssax det värsta, men i övrigt så har det fått växa. Efter covid tappade jag så himla himla mycket hår, så det kändes bättre att ha det lite längre för att inte visa så mycket skalp XD

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s