Tänker • Gör

i lugnets tecken

Den här helgen har varit en lugn en. Jag har drömt mycket. Jag har fantiserat och romantiserat framtiden och fritiden. Handlat. Gjort yoga. Skapat listor och kollage. Lyssnat på ljudböcker. Till och med lyssnat på musik.

Vädret har varit mulet och hett med 100% luftfuktighet, vilket känns jättemärkligt för att vara så långt in i augusti. Under söndagen fylldes regnmätaren på nolltid av skyfallen.

På morgnarna har jag lagat hårt rostat grovt lantbröd. Jag har spelat Vivaldis spring och summer ena morgonen och autumn och winter den andra på min skivspelare. På kvällarna har jag spelat 8 out 10 cats does countdown med Erik och druckit kamomillte. Ena dagen åt vi lantbröd med pepparrotskräm, ruccola, inlagd lök och ryggbiff till middag. Andra dagen åt vi spagetti med tomater, fetaost och salami.

I veckan tar jag kanske med er som läser på ett litet nedslag i mina tankar och fantasier och drömmar. Det finns stora och det finns små. Det finns enkla och det finns svåra. Det finns roliga. Det finns nödvändiga. Det finns omöjliga. Eller? Det kommer en framtid och jag vill ha den.

Hoppas att ni får en fin kväll, eller dag, beroende på när ni läser detta!

6 reaktioner till “i lugnets tecken”

 1. Vilken härlig helg, och tack för lunchtipset, haha! Hade ingen aning om jag skulle äta till lunch idag, men den där spagettin lät ju väldigt god och enkel! ❤

  Gilla

 2. Ser fram emot att läsa ditt kommande inlägg! Jag gillar att höra om dina drömmar och tankar oavsett hur små eller stora de är!
  Jag blir också avundsjuk på den lugna helg ni verkar ha haft. Drömmer mig bort till tid innan barn eller en framtid med större barn. Samtidigt som jag också då påminns om att när jag var där, då, och önskade mig dit där jag är idag. Det är ju tyvärr så att man bara drömmer om det man inte har.

  Gilla

  1. Vad kuuuul att höra, jag gillar faktiskt också att läsa sådana inlägg hos andra, men det är klart: jag kan ju säkert råka vara lite kappvändare: ibland vill jag göra mycket och ibland vila mycket, ibland bo på landet och nu bo i stan etc…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s