Tänker • Gör

flyg iväg, flyg iväg, flyg iväg!

Jag och Erik fick inte lägenheten vi var på visning på och det känns väldigt sorgligt. För jag ville verkligen ha den. I morgon ska vi få se en ytterligare lägenhet som vi ligger två på. Vågar jag hoppas på att den är lika fin? Vågar jag hoppas på att vi får den?

Oavsett om den här lägenheten vi ligger tvåa på blir vår eller inte känner jag att det här nog blev sista sommaren på Tomtebo. Det är en märklig känsla. Såhär vackert har jag knappt bott. Jo, utom när jag bodde i Gamla Posthuset i Jokkmokk i två år. Jag har gjort det allra mesta av tiden i alla fall och kommer fortsätta vistas i naturen runt knuten tills jag får ett ja från en lägenhet i stan.

Den här veckan kommer jag försöka sammanställa en påminnelselista åt mig själv för att göra hösten och vintern finare än förra hösten och vintern. Kom gärna med lite tips! Jag vill faktiskt ovanför vattenytan i år och inte skvimpa omkring i gränslandet. Då måste man planera i tid!

8 reaktioner till “flyg iväg, flyg iväg, flyg iväg!”

  1. Hoppas att det gick/går bra med den andra lägenheten 🙂
    Det är verkligen skönt att vara mycket ute i naturen. Jag ska försöka göra småutflytker efter jobbet nu i september då jag gillar den månaden. Och mysa och dricka te under en filt, läsa en bra bok.

    Gilla

    1. Det gick bra vad gäller turordning, vi fick den, men det gick dåligt ändå. Det bodde ett studentkollektiv under och de som bodde i lägenheten vi ville ha berättade att de inte kunnat sova en normal nattssömn på två år på grund av dem :(( Det kan jag bara inte stå ut med en gång till.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s