Tänker • Gör

nu flyttar vi till stan!

Jag avslutade föregående inlägg med frasen: ”Jag känner att stan drar i mig” och många av er vet redan att jag och Erik har sökt ny bostad närmare stan ett tag nu. Direkt efter hände det. Vi var på visning nummer tre och har nu skrivit på ett kontrakt på en stor trea nere på stan. Väst på stan, med endast två minuter till centrum. Det känns alldeles strålande!

Det var verkligen som att jag hade på känn att det här är sista sommaren på Tomtebo och jag är så glad att jag verkligen maxade den. Nu väntar en fin höst att insupa här innan vi denna vinter tar vårt pick och pack och lämnar för något nytt. Jag är så tacksam för åren, för den här platsen har verkligen varit mycket vänlig mot oss och full av kärlek. Men jag ser verkligen, verkligen, verkligen fram emot att börja något nytt!

En vinter i stan. Va! 15 minuter till jobbet. Va! 12 minuter med buss. Va! Granne med syrran. Va! Granne med farmor. Va! Restauranger, butiker, liv, Umeälven, Tvärån, parker, biografer. Vaaaaa!!

16 reaktioner till “nu flyttar vi till stan!”

 1. Grattis till lägenheten!!
  Låter som lite småhärligt att flytta.
  Här är det ute ett hus som hade varit sååååå kul att köpa, fantastiskt läge vid älven, men vi drömmer bara lite, är lite dyrt…

  Gilla

  1. Ja men drömma är king, jag är bästa drömmaren, det är min roligaste aktivitet. Jag tycker att det känns sååååå så så kul att flytta, bara massa fördelar 😀 Vi får se om jag tänker likadant när det ska bäras och köras släpvagn, hehe.

   Gilla

 2. Så glad jag är för er skull! Hoppas att det blir precis så bra som du drömmer om. Jag älskar ju att bo på landet, men nog är vintern den tid då jag gott hade kunnat tänka mig en lägenhet i Vasastan i Stockholm…

  Gilla

 3. Så roligt att få komma in till stan igen! Var tvungen att söka på karta var Tomtebo ligger i förhållande till centrum och förstår att du saknat närheten. Samtidigt som det verkar vara underbart med närheten till vattnet osv där du bor nu. Men det går inte att få båda och då blir det till slut dags för förändring. 🙂

  Gilla

  1. Det är verkligen fint här ute (vi bor liksom längst bort på Tomtebo, det blir rätt ensligt). Tack och lov har vi sommarstugan, så om sommar och vår, delvis höst, får jag njuta av det jag gillar med lantligheten i den istället. Känns som det bästa av båda världar 😀 Såååå skönt också att kunna cykla till jobbet!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s