Tänker • Gör

höst och vinter i två ytterkanter

Här på Tomtebo (och jag såg att en kamrat googlade på Tomtebo och jag vet inte om det går att se hur ”långt” området är, vi bor på bortre delen) försöker jag ge oss ett värdigt avslut genom att hösta ordentligt. För det är verkligen något speciellt med lantligheten här nedanför vårt hem.

Jag har bakat bröd och kokat tomatsås, tänt levande ljus och rökelser. Jag har spelat musik på skivspelaren, lagt en kopparfärgbomb i håret och druckit svart kaffe. Jag har klätt mig i umbra, vädrat vardagsrummet och matat änderna nere vid sjön.

När jag flyttar kommer jag ha bott här i 4 år. På dagen! Vi flyttar in till stan 1 december och kommer alltså lämna hösten här ute. Det känns fint. En höst på tätortens ytterkant och en vinter på centrala stans ytterkant – allt man kan önska!

14 reaktioner till “höst och vinter i två ytterkanter”

 1. Jag skulle behöva dig som ”shoppingassistent”, du har ju alltid så fina kläder och färger!
  Visst sa du väst på stan, dit ni ska flytta? Där har du ju strandpromenaden – den är ju så fin.
  Skivspelare- en sån ska jag önska mig i julklapp😊

  Gilla

  1. TYCKER DU!? Jag som tycker att det är ett utvecklingsområde hela hela hela tiden!! XD
   Ja, vi ska flytta väst på stan, strandpromenaden är bara två minuter bort! Helt helt heeeelt sjukt!!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s