Listor • Svep

konkreta grejer jag vill göra

Jag kommer, när december inleds, skriva en lista med mål för vintern. Det hör liksom till. Ni som inte blir inspirerade av drömmar, fantasier, mål och planer: jag är ledsen. Ni kommer avsky mig. Jag kommer hålla på i minst ett kvartal till! Men snälla, lämna mig inte… jag kommer skriva om annat också. Lovar (att försöka).

Idag har jag börjat sammanställa saker som inte ingår i ”vinterns mål” utan mer liknar planer. Grejer som är så konkreta att de går att sätta ✓eller ✕ bakom som jag skulle vilja göra när jag flyttat till stan.

♡ Gå ut på Pinchos för en matbit
♡ Gå på vinterpromenad 🗸 med t.ex. min storasyster
♡ Bjuda hem en kompis, släkting och/eller kollega till mitt nya hem 🗸
♡ Besöka en ny kyrka
♡ Besöka min ”gamla kyrka”

♡ Gå ut på Bishop’s för en AW
♡ Spela roliga spel med Erik 🗸 och kanske kompisar 🗸
♡ Fira jul med Erik 🗸
♡ Handla i en ny butik 🗸
♡ Koka varm choklad eller chailatte

♡ Köpa en soffa 🗸
♡ Besöka kyrkogården 🗸
♡ Testa nya IKSU i Thoren arena
♡ Åka snowboard
♡ Gå på bio

Oj, jag känner att listan skulle kunna bli tio mil lång. Redan nu är den nog lite väl ambitiös. Detta för att vintern är bara tre månader lång, för att jag ännu har torgskräck och för att jag jobbar heltid och blir så matt! Dessutom: vad är oddsen att jag kommer vilja vara ute och flänga såhär ofta när jag har fullt upp med att skapa ett nytt hem?! Det här är således en lista på vad jag vill göra, vill besöka, vill åka på. Men jag tänker inte dräpa mig på kuppen, så vi får allt se hur många ✓ det finns här den 28 februari när vintern tar slut.

Åh. Jag har en så mysig känsla.

9 reaktioner till “konkreta grejer jag vill göra”

  1. Jag tycker det är något så tryggt och mysigt i att sätta upp konkreta mål, små och vardagliga ting som man vill se till verkligen blir av i det annars så fartfyllda livet. ÄLSKAR såna här inlägg ❤

    Gilla

  2. Nej men det här älskar jag! Jag vill också göra liknande listor. Dessutom så rimligt med konkreta grejer och gärna ”enkla” grejer, som typ… ”spela kort med sambon” eller ”äta på det här stället”. Det känns ju mer överkomligt än typ ”yoga 30 minuter varje morgon” för det bryter man ju direkt. I alla fall jag. Hehe. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s