Tänker • Gör

det är trist

Jag och Erik ska flytta till Väst på stan, bara några minuter från centrum, och jag är så laddad. Vi får nycklarna om mindre än en månad. Nu har jag snart packat allt som går att packa i såhär god tid. Jag har till och med lagt en beställning till leverans i den nya lägenheten, för så mycket närmar det sig nu!

Det som är tråkigt, det enda som är tråkigt, är två saker: 1) det är ett fattigt, fattigt leverne som inte tillåter att inreda med allt jag önskar och 2) livet här på Tomtebo har jag låtit rassla sönder lite. Jag har ”kommit av mig” i och med att det står kartonger överallt och eftersom så mycket är nerpackat. Det är inte lika fint att duka fram kex och te när man måste hälla direkt från vattenkokare och servera på mattallrik. Det är inte lika prioriterat att bädda när jag stuvat bort alla fina textilier. Och vad är poängen med att städa och duka och baka i ett flyttkaos? Det är som att jag sparar allt som är ljuvt till det nya hemmet och hellre lever i limbo till dess.

Jag är medveten om att jag är knäpp.

2 reaktioner till “det är trist”

  1. Känner igen det där mycket väl, både från när vi skulle flytta till huset o nu i våras när jag flyttade från huset… Du är inte knäpp. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s