Tänker • Gör

ett födelsedagskalas

Dagen kom då jag fyllde ännu mer 30+ och jag hade en helt fantastisk födelsedag. Kanske den bästa hittills, eftersom det var så mycket som stod på spel.

I lördags flyttade jag och Erik till vårt nya hem. Vi jobbade som dårar, för dagen efter bjöd vi in inte mindre än 10 personer till kaoset. Allt var nedmonterat i beståndsdelar och utspritt i kartonger och bubbelplast precis överallt. Vi slet, vi blånades, vi trodde vi skulle ställa in på grund av trötthet och ryggvärk.

Men som ni ser nedanför gick det alldeles förträffligt ändå!

Ovanför ser ni lite bilder på några gäster i vårt nya kök. Ett köööök! Som inte ser ut som en lagerbyggnad! Vi bjöd på kaffe och prosecco, mackor och salami, ost och kex, röror och frukter. Tårtorna tog den arma modern med sig, eftersom vår stod på balkongen och blev tagen av skatorna. Skatorna ska ju ha sitt. Det var ju ändå kalas.

Vardagsrummet hann också få platser att sitta vid (just så pass!) och där hade jag lyxen att få umgås med min faster och kusin. De bor egentligen i Stockholm, men var just och hälsade på farmor. Jag var så glad att få rå om dem lite.

Jag skulle vilja skriva om allt som jag har hunnit göra och tänka på, alla planer jag satt till verket och allt jag redan har förändrat, alla födelsedagspresenter jag njutit av och allt i livet som lättat. Äsch. Det får komma lite senare. Nu vill jag bara njuta av en måndag på Ängesvägen, där jag hoppas att jag tänker bo typ livet ut. Varför inte.

4 reaktioner till “ett födelsedagskalas”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s