Tänker • Gör

jag har landat

Nu har jag bytt hem. Jag och Erik har flyttat mot stan och det är så mycket nytt. Man ser andra slags människor, de har en annan stil. Vi har ett sämre soprum och allt annat är bättre.

Under flyttdagen slet vi som djur. En slet sin rygg, en blev blåfläckig över armar och ben, två körde och kompisar styrde upp Tetris i släpet när jag var så uttorkad och trött att jag inte längre tog några beslut. Erik och kompisarna bar det mesta. Saker jag inte orkar rucka på var det en som plockade upp och knallade ner med själv. Så stark ska jag också bli en gång.

Nu är vi redan hemmastadda. Hobbyrummet, eller Eriks rum som jag kallar det, är det enda där det kvarstår en del arbete, förutom detaljer som matta i köket, blomkrukors placeringar och gardinstänger i taket anser jag mig helt färdig. Jag har längtat så mycket att det har gått i ett nafs att känna mig som hemma.

Bilderna ovanför är från matsalsdelen i köket. För jag har ett kök med matsalsdel! Jag har ett kök! Mitt intresse för att laga mat och hålla efter smulor har skjutit i höjden av att inte ha en massa kartonger och endast en uppsättning bestick att välja på. Näää, alltså. Jag är så glad!

12 reaktioner till “jag har landat”

  1. Åh vad roligt att ni har flyttat in i nya lägenheten och att ni känner er hemma. Det är verkligen slitsamt att flytta men så skönt när allt är klart. Kramis ❤

    Gilla

  2. ÅÅÅÅÅH! Vill se bilder på HELA lägenheten! När den är redo för det. 😀 Det sämsta där jag bor är att det inte finns någon sopsortering…ALLS. ALLT slängs i samma. Känns så fel efter att ha sorterat sopor i typ 30 år…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s