Tänker • Gör

vad kan hända på sex dagar

Det känns som att jag har skrivit jättemycket i veckan, men det måste varit något jag bara drömt ihop. Det är synd, för jag har haft en ganska trevlig vecka. Jag hade kunnat ta fina bilder. Jag går inte ur den med en massa nya lärdomar precis, men det kan man ju inte alltid begära. Det känns som att jag skrivit jättemycket och fotat allt det fina, men det har jag inte.

Ack, det får bli texttungt idag.

Nog kan man leva lite bättre. Jag skriver just nu mest för att befästa lite saker inför veckan (och framåt). Påminna mig själv om mina nyårslöften, vinterdrömmar och grejer jag vill göra. Sedan börja göra. Idag får bli en riktig omstart. Jag skrev så på instagram: ”Eject. Blås kraftfullt för att få bort damm, även om det inte syns. Omstart🔌⏏️”.

Att det tar så kort tid att stöka ner. Att det krävs så lite för att tvättkorgen ska bli full. På en sjukvecka var märks det tydligt att vår nya bostad saknar sophus. Det känns som att kartong, plast och annat källsorterat dignar. Bilen har snöats över och skottats in. Igen. Det finns flaskor att panta. I kylskåpet är saker nära att gå ut.

Det finns mycket som är bra. Jag har t.ex. varit hos doktorn och ska tillbaka igen på tisdag. Det har t.ex. varit solsken också. Jag har varit på lunch hos min mamma och pappa. Jag har ätit middag på skolan med mina kollegor. Jag har fått massage och dagsljus på IKSU Spa. Jag har ätit Bullens en dag och kyckling en dag, men annars har jag varit vegetarian och inte behövt slänga lika mycket mat.

Nästa vecka då? Det beror på. Jag rensar idag, tömmer, tvättar, diskar, skrubbar och skriver listor. Eject. Blås kraftfullt för att få bort damm, även om det inte syns. Det är en SNES-referens. Omstart.

2 reaktioner till “vad kan hända på sex dagar”

  1. Härligt att mycket varit bra också! Här har solen också skinit hela helgen, och flera gånger i veckan, fantastiskt! Och omstart, jag älskar den känslan! När jag kommer hem ska det också bli lite städ och fixande! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s