Tänker • Gör

sömnad, sällskap, solsken

surr surr surr, här kommer ditt lilla fredagsbi! Det är Ajli Müller, eller Julia Müller-Sandvik, båda funkar. Ajli är faktiskt mitt mellannamn nu, men det det är mellannamnet som stor längst fram på Skatteverket. Ajli Anna Julia Johanna Müller-Sandvik. Pippilotta, Viktualia, Rullgardina.

På sportlovet har jag haft det både bra och dåligt. Men här kommer ett och annat nedslag ur en vanlig, riktigt vanlig vardag:

Jag har haft en kamrat hos mig, Bella kom med både blommor och choklad för att fira att jag och Erik har flyttat in. Att det är ett kvartal senare är helt och hållet mitt fel eftersom jag har haft så svårt med mina fobiska beteenden, men det kommer ett inlägg om det också.

Jag har grävt fram min rosa Singer och sytt mig en t-shirt och en massa hårsnoddar. Det här med att skapa och pyssla och göra saker har vaknat till liv. Är det för att det är lov? Är det för att jag har blivit kompis med skolans syslöjdslärare? Är det för att jag sett Rip Tide hundra gånger? Vem vet, vem bryr sig, det är roligt! Mer kommer!

På den första bilden ser ni mitt lokala ICA. Ni ser också vår balkong. Vi bor lika nära ICA som vi bor vår bilparkering. Och det är tur, för ser ni hur extrema snömängder vi har i år!? Man vill liksom varken skotta fram bilen eller promenera särskilt långt. Från ICA har vi handlat saker att laga och äta.

Blev det skidåkning? Inte det minsta. Mitt uteliv har varit på balkongen och med en värmeflaska, för den röda djävulen besökte mig och jag har aldrig haft såhär mycket mensvärk i hela mitt liv. Idag är jag väl lite människa igen, men det är ack det lilla. Men i tid till att lovet avrundas, åtminstone. Tack och lov för ferietjänst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s